210 248 2822

Πλαστικό χρώμα VITEX ΜΕ TEFLON 10lt 5204410816502

VITEX
49.90
5204410816502
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1 εως 3 ημέρες
+

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

Τηλ.210 2482 822

Η Vitex εγκαινιάζει τη νέα εποχή στο χρώμα σε στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια ηγέτιδα χημική βιομηχανία ChemoursTM, που αποτελεί τη συνέχεια του τομέα  εξειδικευμένων χημικών της εταιρείας DuPontTM, προσφέρoντας αποκλειστικά στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το νέας γενιάς ματ πλαστικό χρώμα Vitexμε TeflonTM με τεχνολογία προστασίας επιφανειών TeflonTM.
Με παγκόσμια παρουσία πάνω από 70 χρόνια, η τεχνολογία TeflonTM είναι διεθνώς γνωστή με τεράστιο αριθμό καινοτόμων εφαρμογών σε οικιακά και βιομηχανικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία TeflonTM
Η τεχνολογία προστασίας επιφάνειας TeflonTM  δημιουργεί μία επιφάνεια προστασίας στο χρώμα προσδίδοντας ανώτερη αντοχή και ενισχυμένη ανθεκτικότητα στην απορρόφηση κοινών οικιακών λεκέδων, με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να αφαιρεθούν ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ταυτόχρονα η αντιστατική επιφάνεια προστασίας απωθεί και μειώνει την εναπόθεση σκόνης, κάπνας και άλλων ρύπων. Η αφαίρεση των λεκέδων γίνεται με μαλακό βρεγμένο πανί και σαπούνι ή ήπια οικιακά καθαριστικά.